Flytt

Att tänka på när man ska flytta

Att flytta till en ny bostad är spännande, men det allra bästa med flytten är när allt är på plats och man kan koncentrera sig på sin nya villa eller lägenhet. Packning, lastning, tunga lyft och städning är inte alls lika inspirerande när den nya bostaden hägrar.

Då är det praktiskt att vända sig till en professionell flyttfirma som hjälper dig med hela flyttprojektet eller bara delar av det. Vi erbjuder flexibla lösningar och arbetar metodiskt, efter genomtänkta scheman, för att se till att flytten går snabbt samtidigt som den är både säker och mycket prisvärd.

Våra engagerade och erfarna medarbetare ser till att ditt bohag kommer fram till den nya bostaden i samma skick som det lämnade den gamla. För din trygghet har vi självfallet även de försäkringar och tillstånd som behövs.

Välj själv hur tjänsten ska utformas

För att förenkla för våra kunder har vi tagit fram tre olika flyttpaket, där något brukar passa de allra flesta av våra kunder.

  • Vår allra enklaste servicenivå innebär att vi helt enkelt hjälper dig att bära. Tjänsten kan kompletteras med bil och förare till ett mycket förmånligt pris.
  • Vår populära medelstora tjänst innebär att du packar på egen hand, medan vi tar hand om resten.
  • Om du inte har tid eller hellre fokuserar på den nya bostaden erbjuder vi oss att ta hand om hela flytten – inklusive packning.

Om du har några särskilda önskemål eller vill ha en helt skräddarsydd tjänst gör vi givetvis vårt bästa för att tillgodose dessa.

flyttfirma Tyresö

 

Välkommen

Välkommen till ditt självklara val av flyttfirma i Tyresö. Vi erbjuder flexibla tjänster till attraktiva priser och har mer än 10 års branscherfarenhet. 

Kontakta oss

E-post: kontakt@flyttfirmatyresö.nu

Hos oss bestämmer du själv hur tjänsten utformas - från endast bärhjälp till en komplett flytt