Trygg flytthjälp på dina villkor

Flytt

Att flytta till en ny bostad är spännande, men det allra bästa med flytten är när allt är på plats och man kan koncentrera sig på sin nya villa eller lägenhet. Packning, lastning, tunga lyft och städning är inte alls lika inspirerande när den nya bostaden hägrar.

Då är det praktiskt att vända sig till en professionell flyttfirma som hjälper dig med hela flyttprojektet eller bara delar av det. Vi erbjuder flexibla lösningar och arbetar metodiskt, efter genomtänkta scheman, för att se till att flytten går snabbt samtidigt som den är både säker och mycket prisvärd.

Våra engagerade och erfarna medarbetare ser till att ditt bohag kommer fram till den nya bostaden i samma skick som det lämnade den gamla. För din trygghet har vi självfallet även de försäkringar och tillstånd som behövs.

Välj själv hur tjänsten ska utformas

För att förenkla för våra kunder har vi tagit fram tre olika flyttpaket, där något brukar passa de allra flesta av våra kunder.

Miniflytt: Vår allra enklaste servicenivå innebär att vi helt enkelt hjälper dig att bära. Tjänsten kan kompletteras med bil och förare till ett mycket förmånligt pris.

Mediflytt: Vår populära medelstora tjänst innebär att du packar på egen hand, medan vi tar hand om resten.

Maxiflytt: Om du inte har tid eller hellre fokuserar på den nya bostaden erbjuder vi oss att ta hand om hela flytten – inklusive packning.

Om du har några särskilda önskemål eller vill ha en helt skräddarsydd tjänst gör vi givetvis vårt bästa för att tillgodose dessa.

Företagsflytt i Tyresö

När företaget ska flytta är vi fullt medvetna om att det krävs noggrann planering för att påverka företagets verksamhet i så liten utsträckning som möjligt. Är det ett kontor som ska flyttas är det extra viktigt att märka alla föremål och kartonger så att de hamnar på rätt plats i den nya lokalen. Lika viktigt är det att välja en tidpunkt för flytten som innebär att du och dina medarbetare kan börja jobba igen så snart som möjligt.

Våra företagstjänster anpassas helt efter det individuella företagets behov. Kontakta oss så går vi tillsammans igenom hur tjänsten ska utformas. Därefter tar vi fram ett prisförslag som du får ta ställning till i lugn och ro.

Viktigt att veta är att vi har en ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa till ett värde om upp till 10 Mkr. Försäkringsnumret är 25-1051616.